بهینه سازی سایت برای Review Management Systems
آشنایی با سیستم مدیریت محتوا 13 ویژگی مهم CMS
اگر شما در حال مدیریت یک وبسایت بزرگ با نیازهای پیچیده هستید، دروپال احتمالاً بهترین انتخاب است. این CMS برای توسعهدهندگان و سایتهای بزرگ طراحی شده و امکانات بینظیری در زمینه شخصیسازی و توسعه دارد. برای اضافه کردن ویژگیهای خاص به وبسایت، میتوانید از افزونهها استفاده کنید. به عنوان مثال، افزونههایی برای ایجاد فرم تماس، فروشگاه آنلاین، یا بهینهسازی سئو وجود دارد. بسیاری از CMSها ابزارها و افزونههایی برای بهبود سئو ارائه میدهند که به رتبه بهتر وبسایت در موتورهای جستجو کمک میکنند. کاربران معمولاً توقع دارند که صفحات سایت سریع بارگذاری شوند و اگر زمان بارگذاری طولانی شود، احتمالاً از سایت خارج میشوند.
این نوع CMSها از API برای ارائه محتوا به کلاینتهای مختلف (مانند وب، موبایل و غیره) استفاده میکنند. این CMS قابلیتهای پیشرفته فروشگاهی، مدیریت محصولات، سفارشات و پرداختها را فراهم میکند. با این که درصد بالایی از وب سایت های دنیا با زبان PHP نوشته شده اند اما حتما بیشتر آنها از صفر کدنویسی نشده اند. خیلی ها برای طراحی سایت با پی اچ پی از CMS استفاده می کنند و برخی هم فریم ورک ... با بسیاری از CMS های موجود در اینترنت نیاز شما را برآورده می کند، اما کار با آنها می تواند بسیار دشوار باشد.
این ابزارها امکان آپلود، تغییر اندازه، فشردهسازی و سازماندهی فایلهای رسانهای را فراهم میکنند. به دلیل محبوبیت بالای CMSها، جوامع کاربری گستردهای برای آنها وجود دارد. این به شما امکان میدهد به راحتی پاسخ سؤالات خود را پیدا کرده یا مشکلات خود را از طریق انجمنها، مستندات و آموزشهای آنلاین حل کنید. CMSهای ویژه یا سفارشی برای نیازهای خاص یک شرکت یا سازمان طراحی میشوند. این نوع CMSها معمولاً توسط تیمهای حرفهای توسعه داده میشوند و تمام قابلیتهای آن به صورت اختصاصی بر اساس نیاز پروژه طراحی میشود. با استفاده از این ابزارها میتوانید ببینید که رقبا چگونه از کلیدواژهها استفاده میکنند و چه نوع محتوایی بیشتر مورد توجه قرار گرفته است.
سیستمهای مدیریت محتوای اختصاصی سیستمهایی هستند که بهصورت تخصصی نوشته میشوند و متناسب با هر کسب و کار و وب سایتی متفاوت هستند. در این نوع سیستم مدیریت محتوا شخص سازنده سعی میکند تا حد امکان سایت را بهینه تحویل دهد تا سرعت و کیفیت آن در بالاترین حد ممکن باشد. یکی از دلایلی که کاربران از انواع سیستم مدیریت محتوا استفاده می کنند، کاربر پسند بودن و ویرایش سریع محتوا است. به کمک انواع CMS شما خیلی سریع و ساده می توانید، کلیه بخش های سایت خود را تغییر داده و سفارسی سازی کنید. معمولا نرم افزارهای CMS الگوهای زیادی برای طراحی وب سایت به شما ارائه می دهند. همچنین این قابلیت را نیز دارند که بتوانید طرح های پیش فرض را بدون کدنویسی بر اساس نیازهای خودتان تنظیم کنید.
Magento یک پلت فرم تجارت الکترونیک منبع باز قدرتمند از شرکت بزرگ نرم افزاری Adobe است. تنظیمات فایل CMS مجنتو قابل تنظیم است.شما می توانید از افزونه های زیادی برای شخصی سازی بهره ببرید. برخی از برندهای بسیار معروف دنیا از جمله نایک، فورد و کوکا کولا از Magento استفاده می کنند. همچنین به راحتی می توانید درگاه های پرداخت مختلف را به این پلتفرم متصل کنید. اکثر CMSها مبتنی بر وب هستند، یعنی شما میتوانید از هر مکانی با دسترسی به اینترنت وارد سیستم شوید و وبسایت خود را مدیریت کنید. همچنین در هنگامی که پستی منتشر می کنید، این پلاگین موتور جستجو را از محتوای جدید شما مطلع می کند.
Open Source بودن سیستم مدیریت محتوا یعنی چی ؟ به طور کلی، منبعباز بودن بدین معناست که کد نرمافزاری موردنظر در دسترس تمامی کاربران قرار گرفته و هرکسی میتواند براساس نیاز خود، آنها را تغییر دهد. این دسته از انواع سیستم مدیریت محتوا کاملا رایگان بوده و در کنار تمام مزیتهای خود، قالبهای آمادهای را نیز ارائه میدهند. یکی از محبوبترین سیستم مدیریت محتوا فروشگاهی وردپرس است که در دسترس همگان قرار گرفته و هرروز نیز در حال ارتقا و پیشرفت است. بهینه سازی سرعت سایت نیازمند توجه مداوم است و امروزه با افزایش رقبا و انتظارات کاربران سرعت وبسایت از اهمیت بالایی برخوردار است. در این مقاله به برخی از مهمترین راهکارهای افزایش سرعت وبسایت پرداختیم که با اجرای آن مراحل میتوان سرعت سایت را بهبود بخشید و به موفقیت بیشتر در کسب و کار آنلاین رسید.
در مقاله طراحی سایت با وردپرس یا برنامه نویسی اختصاصی این ۲ روش متداول برای راهاندازی سایتها رو مقایسه کردیم. سیستم مدیریت محتوا برگردان عبارت Content Management System یا همون CMS میشه. CMS در واقع نوعی سیستم نرمافزاریه که به شما اجازه انتشار و مدیریت محتوا رو به شکل بصری میده. این سیستم به شما کمک میکنه تا به راحتی وبسایت خودتون رو بسازید و اون رو آپدیت کنید. بیشتر سیستمهایی که برای مدیریت محتوا طراحی شدن، به کمک نصب افزونهها این امکان رو به شما میدن تا امکانات متنوعی رو برای سایتتون ایجاد کنید.
این موارد تنها بخشی از مزایای استفاده از انواع سیستم مدیریت محتوا است که شانس شما را برای داشتن ترافیک بیشتر، افزایش میدهد. شرکت طراحی سایت شیراز وب یکی از شرکت های معتبر در زمینه طراحی وب سایت است. این شرکت با تیمی متخصص و با تجربه، پروژه های متعددی را با موفقیت به انجام رسانده است. اگر به دنبال طراحی سایت در شیراز هستید، می توانید با اطمینان خاطر با شیراز وب تماس بگیرید تا نیازهای شما را به بهترین شکل ممکن برآورده کنند. دروپال نیز مانند وردپرس و جوملا ابزاری رایگان است که بر پایه برنامه نویسی PHP پایه گذاری شده است که بسیار منعطف و مورد پسند کاربران قرار گرفته است و مدیریت محتوای سایتها با استفاده از دروپال بسیار آسان است. سیستم های مدیریت محتوا قادر به مدیریت محتوای چندرسانهای مانند تصاویر، ویدئوها، فایلها و صداها هستند.
اما دو سیستم دیگر جوملا و دروپال نیز از بهترینهای دنیا هستند و شما متناسب با مواردی که در قسمت قبل گفته شد میتوانید مناسبترین مورد را برای خودتان انتخاب کنید. انتخاب بهترین گزینه کاملا متناسب به نیاز و کاربری شماست و قطعا وردپرس نیز نواقصی چون مشکلات امنیتی دارد. در سالهای اخیر سیستمهای مدیریت محتوای مختلفی به بازار آمدهاند که هر کدامشان ویژگیهای مثبت و منفی زیادی دارند. زمانیکه شما میخواهید یک وب سایت راهاندازی کنید، بسته به نوع آن وب سایت، باید یکی از سیستمهای مدیریت محتوا را انتخاب کنید که برای شما مناسبتر است. ویکس یکی دیگر از CMSهای مبتنی بر ابر است که به کاربران اجازه میدهد با استفاده از ویژگیهای کشیدن و رها کردن (Drag & Drop)، وبسایت خود را به راحتی طراحی و مدیریت کنند. سیستم مدیریت محتوای ویکس یک سیستم بسیار ساده و کاربرپسند که مناسب برای سایتهای کوچک و کسبوکارهای نوپا است.
اگرچه شما برای استفاده از تمامی قابلیتهای این پلتفرم به توسعه وب نیاز دارید، اما با اینحال، مزیتهایی که در اختیار شما قرار میدهد، بیشمار است. از آنجایی که شما برای این دسته از انواع سیستم مدیریت محتوای تحت وب باید هزینه صرف کنید، پس الزامی است که با مزایا و معایب استفاده از آنها به درستی آشنا شوید. پیشنهاد میکنیم حتما نگاهی به مقالهی نرم افزار به عنوان سرویس saas چیست داشته باشید. سیستم مدیریت محتوا به کاربران این امکان را میدهد که سطوح دسترسی مختلف برای کاربران تعیین کنند. این ویژگی به مدیران اجازه میدهد که محدودیتهای دسترسی را بر اساس نیازهای سازمانی وبسایت تنظیم کنند که از اساسیترین ویژگی های سیستم مدیریت محتوا است.
علاوه بر 6 مورد ذکر شده، پلتفرم های بسیار زیاد دیگری نیز وجود دارد که می توانید با توجه به نیاز ها و خواسته های از بین آنها انتخاب کنید. اما باید به این نکته توجه کنید که شاپیفای هزینه ماهانه دارد و برای برخی از کسبوکارهای کوچک ممکن است گران باشد. برای انتخاب نهایی، لازم است که نیازها و بودجه خود را به دقت بررسی کنید و یکی از این CMSها را که با اهداف و نیازهای شما بیشترین هماهنگی را دارد، انتخاب نمایید. تمام منابع سرور در اختیار شماست و به راحتی میتوانید تغییرات مدنظرتان را اعمال کنید.امنیت، سرعت و پایداری بالا برای میزبانی پروژههای بزرگ. بسیاری از CMSها قالبهای آمادهای دارند که به طور پیشفرض طراحی واکنشگرا دارند.
امروزه با پیشرفت دنیای طراحی وب سایت، برای راحتی کاربران این حوزه، سیستم های مدیریت محتوا یا CMSهای متعددی انتشار و توسعه یافته است. استفاده از CMSها (Content management system) تا حد زیادی سبب شده است که به راحتی و بدون نیاز به داشتن دانش برنامه نویسی و طراحی وب بتوان یک سایت با کیفیت مناسب راه اندازی کرد. از نقاط ضعف دروپال میتونیم به پیچیدگی فرایند تولید قالب و همچنین تعداد پایین قالبهای رایگان اشاره کنیم. وجود همین نقاط ضعف در دروپال باعث میشه تا کاربران باز هم بخوان از وردپرس بهعنوان بهترین سیستم مدیریت محتوای سایت استفاده کنند. دروپال (drupal) یکی از انواع سیستم مدیریت محتوا انعطاف پذیری است که عموما توسط شرکتهای بزرگ و سازمانهای دولتی مانند ناسا مورد استفاده قرار میگیرد.
رابطهای کاربری گرافیکی و ابزارهای کشیدن و رها کردن (Drag and Drop) باعث شدهاند که مدیریت وبسایتها به کاری ساده و لذتبخش تبدیل شود. Yoast SEO یک افزونه معروف برای وردپرس است که به بهینهسازی محتوای وبسایتها کمک میکند. Bootstrap به عنوان یکی از ابزارهای طراحی UI/UX، انتخابی عالی برای توسعهدهندگانی است که به دنبال ایجاد وبسایتهای سریع، واکنشگرا و زیبا هستند. با استفاده از این فریمورک، پروسه طراحی بسیار سریعتر و کارآمدتر میشود. Webflow یک ابزار طراحی پیشرفته است که برای طراحان حرفهای و توسعهدهندگان وب مناسب است.
این ابزارها به کاربران امکان میدادند تا بدون نیاز به دانش عمیق برنامهنویسی، صفحات وب ساده ایجاد کنند. وردپرس به سرعت به یکی از محبوبترین CMSها در جهان تبدیل شد و همچنان نیز در این حوزه پیشرو است. پس از آن، سیستمهای دیگری مانند جوملا (Joomla)، دروپال (Drupal) و ویکس (WIX) وارد بازار شدند و هر کدام ویژگیها و قابلیتهای منحصربهفردی را ارائه دادند. سیستم مدیریت محتوا یا CMS (Content Management System) یکی از مهمترین ابزارهایی است که در دنیای دیجیتال برای مدیریت و ساخت وب سایت (Web development) و محتوای آنلاین استفاده میشود. اگر تا به حال یک وبسایت راهاندازی کرده باشید یا حتی به فکر طراحی سایت افتاده باشید، احتمالا نام CMS به گوشتان خورده است. اما CMS دقیقاً چیست و چرا اینقدر اهمیت دارد؟در این راهنما، ابتدا به تاریخچه و تکامل CMS خواهیم پرداخت و بررسی میکنیم که چگونه این ابزارها از گذشته تا به امروز پیشرفت کردهاند.
این CMS پشت برخی از وب سایت های بزرگ است و همین نشان دهنده اعتبار بالای آن است. در ادامه به شش معیار مهم یک CMS خوب که میتوانند به شما در ایجاد و راهاندازی سایت کمک کنند، اشاره میکنیم. این قسمت در پسزمینه کار میکند و کاربران قادر به مشاهده عملکرد آن نیستند. CDA محتوا را از پایگاه داده بازیابی و آن را براساس قالبهای از پیش تعریفشده (مانند اتاقهای خانه) جمع آوری میکند. WordPress.org یک پلتفرم CMS متن باز رایگان است که در ابتدا برای وبلاگ نویسی نیز طراحی شد.
وردپرس رابط کاری فوقالعاده آسونی داره و اضافه کردن قالب و افزونهها به اون اصلا پیچیده نیست. وردپرس صفحهسازهایی مثل المنتور و ویژوال کامپوزر داره که باعث میشن سایت رو به همون شکلی که علاقه دارید، بسازید. جوملا به شما این توانایی رو میده تا از چندین قالب یا تم به شکل همزمان برای انواع محتواها استفاده کنید. با وجود اینکه جوملا شاید در نگاه اول بسیار جذاب به نظر برسه، اما برای اون دسته از افرادی که به تازگی با دنیای طراحی سایت آشنا شدن، توصیه نمیشه. اهمیت قالبها به حدی است که میتواند یک کاربر را به مشتری دائمی شما تبدیل کند و یا اینکه حجم عظیمی از ترافیک را از سایتتان فراری دهد. در نتیجه، باید سیستمی را انتخاب کنید که قالبهای متنوعتر و جذابتری داشته باشد.
آنها ویژگیهایی مانند کنترل دسترسی و قابلیتهای جستوجو را برای مدیریت موثر اسناد سازمان ارائه میکنند. Drupal گزینه مناسبی برای توسعه دهندگان یا افرادی است که قادر به استخدام توسعه دهندگان هستند. این پلتفرم زمانی خوب است که قصد ایجاد یک سایت بسیار سفارشی را دارید که باید داده های زیادی را مدیریت کند. CMS متنباز به کاربران این امکان را میدهد که کدهای سیستم را مشاهده و تغییر دهند، در حالی که CMS SaaS یک سرویس آماده است که کاربران نیازی به نصب یا مدیریت سرور ندارند. اگرچه هدف این سیستم عامل ها ساخت وب سایت ساده است، اما همیشه ممکن است کاربر سوال یا مشکلی در زمان استفاده داشته باشد.
این برنامه به شما امکان میدهد تا صفحات جدید، پستها، آپلود رسانهها و ویرایش محتوای موجود را انجام دهید. میتوانید به این بخش از انواع CMS، مانند جعبه ابزاری برای سازماندهی و تغییر محتوا در خانه خود نگاه کنید. جوملا یکی دیگر از محبوب ترین پلتفرم های CMS منبع باز رایگان است که دارای تعداد زیادی الگو و پسوند می باشد. جوملا یک پلت فرم CMS ایده آل برای توسعه دهندگان و سازندگان باتجربه در زمینه وب است، بنابراین گزینه خوبی برای مبتدیان نیست. مجموعه ای از بهترین قالب های جوملا وجود دارند که می توانید سایت خود را با آنها راه اندازی کنید.
ابزارهای SEO به کسبوکارها کمک میکنند تا سایت خود را برای موتورهای جستوجو بهینه کنند و در نتیجه ترافیک بیشتری جذب نمایند. دنیا بهسرعت در حال دیجیتالی شدن است و اولین قدم برای ورود به این دنیای جدید، یک سایت حرفهای است. طراحی سایت نهتنها هویت برند شما را نمایان میکند، بلکه جذب مشتری و بهینهسازی برای موتورهای جستوجو را نیز تسهیل میکند. افزودن کلیدواژه هدف به متادیتاهای سایت، احتمال دریافت رتبه برای این کلیدواژه ها را افزایش می دهد. خب چطور وردپرس در بهینه سازی متادیتا کمک میکند؟ در وردپرس می توانید با نصب پلاگین هایی همچون Yoast SEO به سادگی برای تمامی پست های خود متادیتا تعریف کنید. وردپرس چیست؟ وردپرس محبوبترین CMS در جهان است و برای هر نوع وبسایتی میتواند استفاده شود؛ از وبلاگهای ساده گرفته تا سایتهای پیچیده و فروشگاههای آنلاین.
سیستم مدیریت محتوا (Content Management System یا CMS) یک نرمافزار یا یک سامانه است که به کاربران اجازه میدهد محتوای وب سایت را بدون نیاز به دانش فنی عمیق، به راحتی مدیریت کنند. CMS ها ابزارهای قدرتمندی هستند که باعث میشوند سازمانها و افراد، بدون نیاز به برنامهنویسی، وبسایتها، وبلاگها، فروشگاههای آنلاین و سایر برنامههای وب را ایجاد کنند، مدیریت و بروزرسانی کنند. جوملا یکی دیگر از سیستمهای مدیریت محتوای رایگان و متنباز است که محبوبیت زیادی در میان توسعهدهندگان حرفهای دارد. جوملا امکانات و قابلیتهای بیشتری نسبت به وردپرس ارائه میدهد و برای کاربرانی که نیاز به شخصیسازی بیشتر دارند، مناسب است. این CMS در برخی از وب سایت های مهم و تعدادی از سایت های دانشگاه های معروف مشاهده می شود. دروپال برای توسعه دهندگان یا افرادی که می توانند یک توسعه دهنده استخدام کنند، گزینه بسیار خوبی است.
این نوع پایگاه دادهها از زبان SQL (Structured Query Language) برای مدیریت دادهها استفاده میکنند. آنها امکانات پیشرفتهای مانند مدیریت گروهی، کنترل دسترسی پیچیده، قابلیتهای امنیتی و مقیاسه پذیری را ارائه میدهند. هزینه و بهرهوریاهمیت دیگری که در انتخاب یک CMS بهینه باید مد نظر قرار گیرد، هزینه و بهرهوری است. برای سازمانها و وبسایتهای کوچک، انتخاب یک CMS متناسب با بودجه سازمان و همراه با بازده اقتصادی مناسب بسیار مهم است. نظر ما این است که دروپال می تواند گزینه خوبی برای توسعه دهندگان یا افرادی باشد که می توانند یک توسعه دهنده را استخدام کنند.
خرید دوره آموزش سئو کلاه خاکستری